Literatura

bez tytułu (wiersz)

K.

Miałem potencjał, nie bałem się o przyszłość
Miałem zdrowie, przez lata z jedną blizną
Miałem cel, nie chodziło o milion
Miałem przyjaciół, zawsze byli blisko
Miałem duszę - ciekawe zjawisko
Nadal to mam, wcale nie znikło
Nie mam już Ciebie, a po to było to wszystko

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 maja 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca