Tu nic nie było na siłę,
samo wynikło i przeszło w coś więcej
Nie trzeba było słów,
historię pisało serce
To było wspaniałe,
poznałem wartość chwili
Idealne połączenie,
tak o nas mówili
Wystarczył tydzień,
kilka dni bez siebie
Ujrzałem łzy,
gwiazdy zgasły na niebie
Kwiat zwiądł po rozkwicie,
nastał koniec konkiecie
A jeśli jeszcze tego nie wiecie,
od teraz już sam chodzę po świecie
siebie-niebie
- i potem już cie-cie-cie-cie