Wspomnienie

K.

Tu nic nie było na siłę,

samo wynikło i przeszło w coś więcej

 

Nie trzeba było słów,
historię pisało serce

 

To było wspaniałe,
poznałem wartość chwili

 

Idealne połączenie,

tak o nas mówili

 

Wystarczył tydzień,
kilka dni bez siebie

 

Ujrzałem łzy,
gwiazdy zgasły na niebie

 

Kwiat zwiądł po rozkwicie,
nastał koniec konkiecie

 

A jeśli jeszcze tego nie wiecie,
od teraz już sam chodzę po świecie

K.
K.
Wiersz · 3 maja 2019
anonim