jest pięknie

Yaro

jest pięknie
kwiaty w ogrodzie są piękne

 twoje piwne oczy są na swoim miejscu


w kolorach nieba ubrana nadzieja

 

wiem że odejdziesz

gdzie twoje miejsce
nie będę cię szukał

nie będę cię  wołał

 

jest pięknie
krótko namiętnie

przemijał skrzętnie czas 

 

dotykałem twoich włosów

koniuszkami palców


na słowa rozstania

zabolało serce


dusza zapłakała
pomyślałem szkoda

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 6 maja 2019
anonim