czy moje oczy będą
zamknięte czy otwarte teraz
nie wiem z pochyloną głową
wtopiony w przed
czekam na czarno
biały ogląd rzeczywistości
dlaczego
one pokryte bielmem stopiły
jasność w
za tym za czym tęsknię
brakiem
zdaje się że są otwarte