Prezbiter

Konrad Koper

Nie traktuj ciała jak rzecz,

ani jako wieszak.

Nie rób z niego śmiałej reklamy.

Nie pozwól by cię diabeł łechtał.

Nie burz świątyni.

 

Lecz obmyj ręce i nogi.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 9 maja 2019
anonim