Taktowne umieranie

Agnieszka Juszczyk

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Agnieszka Juszczyk
Agnieszka Juszczyk
Wiersz · 10 maja 2019
anonim
  • Yaro
    następny tekst proszę o zmartwychwstaniu

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    prawie niepodobna
    Muszę i chcę zgodzić się z Mithril. Zwłaszcza cisza ma wiele tytułów...
    Zasłużonych

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Mithril
    ...genialne!!!

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Konrad Koper
    Pisz dalej- surowo oceniłem… Chciałaś zmusić do buntu !

    · Zgłoś · 5 lat temu