black friday

Jacek JacoM Michalski

głosy patrzą na nas

przez wszystkie upadłe lasy

z żywych drzew  strugane krzyże

znaczą drogę donikąd

własne demony oddają pole

światłom cieknącym z ekranów

 

bez litości

bez prośby o litość

 

znakiem boga są drzwi

na których wyzwoleńcy

niosą resztki nadziei

albo wyprzedaż towaru

w markecie na przedmieściu

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 maja 2019
anonim
Usunięto 1 komentarz