1 53

gothar333

    leciałem

    a przecież szedłem

    twoją twarz w chodniku widziałem

    deptałem

    jednak świętości grzechu uległem

    leje wokół po bombach to słodka niedorzeczność

    byłem wtedy nie byłem

    światem

    leciałem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
gothar333
gothar333
Wiersz · 15 maja 2019
anonim