Z autopsji

Konrad Koper

Z prawej i z lewej

jest „ ściana słońca”.

Częściowo oślepiająca.

 

Jak równowagę zachować

i cudo nazwać ?

 

Odpowiadam :

Uspokój się chłopaku,

patrzysz tylko na pole rzepaku.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 maja 2019
anonim