Echo

Konrad Koper

Kierując się do muzy artysta

donośnie powiedział…

( W jej imieniu.)

Las… mu odpowiedział.

Jego twarz odbiła rzeka srebrzysta.

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 maja 2019
anonim