Poeci :

Konrad Koper

Najpierw nasłuchują i się rozglądają.

Później nieprzytomnych „udają” :

kolorowe okulary i słuchawki zakładają…

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 maja 2019
anonim