Przypowieść

Konrad Koper

 

Choć ziarenko prawdy

wpadło  do wody

i osiadło na dnie,

zakiełkowało, wzrosło

po samo sklepienie.

 

Owoc też wydało.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 maja 2019
anonim