Często…

Konrad Koper

Dobry jest „zwierz” wolny fizycznie i w duchu,

a zły jest „pies” na łańcuchu.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 29 maja 2019
anonim