halloween

Jacek JacoM Michalski

ten kraj okupuje sam siebie

programista pisze łupieżem

o honorze i dumie

wronom które szukają błyskotek

 

ikony odbite w ekranach

krzywią się i kruszą

za płotem na ogłoszenie

czeka godzina policyjna

 

swastyka z sierpem

próbują nagiąć grawitację

w upadłym samolocie

a dzieci lepszego boga

tłuką krzyżami psy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 31 maja 2019
anonim
  • Jacek JacoM Michalski
    Może i jestem ciemną istotą ale nie ciemniakiem :-)
    a przynajmniej taka mam nadzieję

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    sókra
    Co ty możesz wiedzieć o łupierzu, jesteś tak samą ciemną istotą, jak te wrony kruki

    · Zgłoś · 5 lat temu