SOR

Witold Szwedkowski

nowe miejsce

inspiracja

natchnienie

 

stare miejsce

respiracja

wytchnienie

 

Chorzów Batory

Dąbrowa Górnicza

Koleje Śląskie

 

2.6.19

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 2 czerwca 2019
anonim