Zrań mnie

Paweł Lewandowski

Jakbyśmy spojrzeli tak sobie w oczy
to byłaby apokalipsa

wdeptałaby nas jak trik iluzji
mieni się wspomnieniami
a one zalane popękaniem słów
dźgają nienawiścią gdzieś pomiędzy.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 2 czerwca 2019
anonim