skrzydło

Jacek JacoM Michalski

potrzebuję samotności

tym bardziej im bardziej

- mnie zabija

 

boje się

strach unosi tam gdzie wolność

jest powietrzem

 

ironia ostatnie paliwo

śmieję się wewnętrznie

jestem jacy jesteście

 

nie wiem czy mam jeszcze siłę

czy mam przestrzeń

odejść też można piękniej

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 czerwca 2019
anonim