Pełen wrażeń

Konrad Koper

Marynarz po morzu płynie.

O dziwach i syrenach marzy,

słucha morskiej muzyki i na światła patrzy.

Nie jest monotonnie.

Miejmy nadzieję, że pełen wrażeń nie utonie.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 czerwca 2019
anonim