był taki czas

Irena Świerżyńska

pamiętacie

pamiętamy

 

pomożecie 

pomożemy

 

bieg i stół okrągły

i popłynęli

 

fala wzniosła na wyżyny

perły w garści

pełno i bez winy

 

i hej - dolino spływaj

echo nosi

 

pusto

 

i każdy sam 

swój  kamień  toczy

 

 

  4 czerwiec 2019 r

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 4 czerwca 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Spadaj Mithityn !!

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    "Konrad Koper dzisiaj, 10:06 zgłoś Spadaj Mithityn !!


    ...taaaa - widzę kroper że znowu deficyt

    · Zgłoś · 5 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Arian
    ...Zielone Opakowania Czerni (wiersz)
    Mithril

    znowu ekshibicjonistyczny bełkot wywrotkowego grafomana

    · Zgłoś · 5 lat
  • Irena   Świerżyńska
    Tak - czytałam, trzeba poznać - "mistrza" - dziękuję

    · Zgłoś · 5 lat