rozbierz mnie

Lucky Person

to takie proste, lekkie

włamanie do głowy

potem przegryzasz

końcówki mocy

źródła świateł

i wystające wypustki szczęścia

jesteś moim środkiem

zrzucasz moje ubranie

i w funkcji centralnej

żądasz okupu za rozebranie

składasz wszystko z powrotem

nie! zamawiasz raczej składanie

ja płacę by trwało latami

może więc w zimę się stanę

a po latach odzyskam władzę

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 6 czerwca 2019
anonim