człowiek współczesny (rok 2019)

Lucky Person

właściwie nie istnieje w jednym rodzaju i typie

można go podzielić częściami świata

na tych z północy którzy inni

od tych z południa świata

tylko niewiadomo gdzie zaczyna się

lub kończy północ i południe

podział na wschodnich i zachodnich

to nieprzesadnie bałagan również

kolory skóry nie są prawdziwe

i zawsze zmieszane słońcem

i zawsze po pobiciu sine!

stany posiadania są w faktach

różnią się sposobami chcenia

nie posiadają niczego więcej

oprócz chęci istnienia

znajdują się na każdej głowie

w każdej szerokości świata

nie ma zatem człowieka który

dla chęci posiadania opuści .....

jestem niedoskonale pięknym

 

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 6 czerwca 2019
anonim
  • Mithril
    "podział na wschodnich i zachodnich
    to nieprzesadnie bałagan

    również
    kolory skóry nie są prawdziwe
    [...] zmieszane słońcem"

    ...tyle dla mnie

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    "podział na wschodnich i zachodnich
    to nieprzesadnie bałagan

    również
    kolory skóry nie są prawdziwe
    [...] zmieszane słońcem"

    ...tyle dla mnie

    ... utopia równości ludzi, ulubiona przez słabeuszy dla poprawienia samopoczucia

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    "Arian wczoraj, 19:22 zgłoś "podział na wschodnich i zachodnich
    to nieprzesadnie bałagan

    również
    kolory skóry nie są prawdziwe
    [...] zmieszane słońcem"

    ...tyle dla mnie

    ...płytka utopia równości ludzi, ulubiona przez słabeuszy dla poprawienia samopoczucia"

    · Zgłoś · 5 lat
Usunięto 1 komentarz