„ Gra w kolory”

Konrad Koper

Co dzień gramy w kolory.

Nie ustalono reguł. ( Do tej pory.)

 

Nieraz składamy barwy

tworząc wyraźne kontrasty,

albo łączymy kolory podobne.

Wymowny bywa zeszyt czysty.

Zdarza się również, że kicze są nadobne.

 

Potrzebna jest często pomoc artysty.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 czerwca 2019
anonim