widzę cię przez palce

Yaro

widzę cię gdy śpisz 

gram sam na sam

myślami po strunach  

 

wystukana ostatnia rozmowa 

 

dzień dobry budzi cię ze snu 


wstań kocham

 tęsknię 

 

nie odchodź 

noc

taka mroźna 


rozbudzone marzenia 

 

odejdą


chcesz 


będą na zawołanie


łzy wypełnione

 

 wspomnieniami

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 11 czerwca 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Mądre, metaforyczne, wyraziłeś uczucia ! Zajrzyj do mnie.

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    kot
    przemyj oczy bo stracisz wzrok jeszcze

    · Zgłoś · 5 lat temu