Krew Zefiru

Paweł Lewandowski

Nie mogę Cię zatrzymać
brak mi zaangażowania
jeszcze płynę oceanem kłamstw
podczas dni w których nie odczuwam zefiru
są nadzieje atakiem tsunami
krwawiąc utonę
lecz nie w twoich ramionach

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 16 czerwca 2019