Literatura

Mówisz, że człowiek (wiersz)

Paweł Lewandowski

Mówisz że wierzysz w siebie
wiatr co Cię niesie
żal rozkładający na atomy
w miłość co byle chwilą zdaje się być
pożre ją strach.

 

Mówisz wszystkiemu naprzeciw
strzelając w kark bóstwom
lecz czy znajdziesz cień człowieka
który jak niegdyś potrafił śnić nadzieją
może to okowy dystansu wobec siebie.


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 19 czerwca 2019, 08:31
Po pracy do poprawy stylistycznej, dodane z telefonu
Konrad Koper 19 czerwca 2019, 09:39
Chaos !!
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 19 czerwca 2019, 10:46
zrobione. wersja ostateczna :)
przysłano: 19 czerwca 2019 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Krew Zefiru
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca