wieloświat myśli

slavic player

 

podróże w inne opcje

po pomyśleniu

w zaciszu swojej

cielesnej izdebki

a gdyby?

odsypianie

zarwanej struny

w porcie taniego wszechświata

przewalutowanie wiedzy

o prawach fizycznych

by niezdrowy rozsądek

nie oddalił się

od pewności ja

i wyczekiwanie lotu

do kolejnej możliwości

przecierania

sześciowymiarowych szlaków

z bagażem wyobraźni

 

jak duża pamięć

tak dużo włóczęg obserwatora

po alternatywach

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
slavic player
slavic player
Wiersz · 19 czerwca 2019
anonim