wiersz codzienny

Grzesiek z nick-ąd

 

W naszym ze światem się potykaniu

najbardziej pomaga twoja,

i przeszkadza moja wiara

w dużo bardziej, mocniej, szczęśliwiej.


Naucz mnie synku

pokory bycia ojcem,

żebym mógł zostać

przyjacielem.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 23 czerwca 2019
anonim