kąt prosty

Jacek JacoM Michalski

ukrzyżowana propaganda

jest pogardą dla gwoździ

ptaki latają wyżej od śliny

stary świat nowy świat

czy wiesz że cisza nie kłamie

jest zwiastunem

nie musi niczego nazywać

 

wszystkie sentencje ubrane w słowa

są martwe

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 czerwca 2019
anonim