Rozpad

Angelika

 

Aut:Angelika Kowalik

Tytuł:Rozpad

Każdym dniem opadamy z sił , 

 Starzejąc się i myśląc że młodość w nas ucieka.

nasze ciała powoli tracą elastyczność ,zdrowie ,i rozpadają się w cząstki które nie pozbierasz  lecz dusze są ciągle takie same nigdy się nie starzeją bo od Boga dane z losu się śmiejąc .

Angelika
Angelika
Wiersz · 24 czerwca 2019