coś tu nie gra

Yaro

zagubiony
w wielkim  świecie

zanurzony po drugiej stronie


oszukało życie 

padał deszcz

czas niezatrzymany w miejscu spotkań

w parku szaro nudno

 

siwe włosy oszroniły głowę
 blady blask obrączek
przypomina ślubowanie 


porysowane życie

jak zdarta płyta


coś tu nie gra

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 czerwca 2019
anonim