Literatura

coś tu nie gra (wiersz)

Yaro

zagubiony
w wielkim  świecie

zanurzony po drugiej stronie


oszukało życie 

padał deszcz

czas niezatrzymany w miejscu spotkań

w parku szaro nudno

 

siwe włosy oszroniły głowę
 blady blask obrączek
przypomina ślubowanie 


porysowane życie

jak zdarta płyta


coś tu nie gra

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 29 czerwca 2019, 15:18
Filozoficzny, trudny… Wiele razy czytałem !!
Yaro
Yaro 29 czerwca 2019, 22:05
Dzięki .
przysłano: 29 czerwca 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca