nie jestem piękny

Yaro

nie jestem dolarem by się podobać 
takim bywam bywam sobą 
mimo wielu lęków obawy są wszędzie 
dookoła zimne spojrzenia
wypalają ostatnie słoje

 

w oczach chłopca w oczach żal
że przeminął tamten świat
idę  by nie zastygnąć w miejscu
nie jestem piękny  kochają mnie 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 czerwca 2019
anonim