Monety

Konrad Koper

Za talenty kupuje się uznanie.

Niestety, zły pieniądz wypiera lepszy.

Drogie monety tracą na wartości,

na  targowisku rozmieniamy je.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 lipca 2019
anonim