Spostrzeżenie

Konrad Koper

Po co oglądać dalekie gwiazdy,

gdy bliska woda „iskry” odbija ?

 

Idę dalej, spoglądam inaczej…

 

Obraz w jeziorze odmienia się,

a gwiazdy są niezmienne. ( Absolut…)

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 lipca 2019
anonim