Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Michał Sławski
Zdjęcie mózgu
Zdjęcie mózgu
Michał Sławski
Zrobili mi zdjęcie mózgu
dobrze wyszło
nic nie widać
Lubię
2
Michał Sławski
Wiersz · 5 lipca 2019
Konrad Koper
Krótki i mocny ! Metaforyczne przesłanie !!
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Alicja Kubiak
Zwięźle i precyzyjnie trafia w sedno myśli. Jeden z lepszych wierszy krótkiej formy.
Proszę o więcej!
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Uśmiałam się
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Michał Sławski
będę jeszcze zamieszczał, jak ktoś chce tak więcej więcej to na moim profilu jest link do mojego tomiku wierszy ;)
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Proszę o więcej!