Zdjęcie mózgu

Michał Sławski

Zrobili mi zdjęcie mózgu

 

dobrze wyszło

 

nic nie widać 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Michał Sławski
Michał Sławski
Wiersz · 5 lipca 2019
anonim