Rada

Konrad Koper

Najpierw wypij łyk octu.

Potem włącz muzykę

i nalej porcję miodu do barwnego pucharu,

który udaje większy.

Pij go małymi łyczkami, marząc.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 lipca 2019
anonim