Miłość

Michał Sławski

Gdy już ociekniesz krwią z nosa

gdy już pot z Ciebie spłynie 

Gdy opuszczą Cię zmartwienia 

gdy odnajdziesz wreszcie siebie 

 

Wtedy przyjdź 

zagramy w życie

wtedy przyjdź

zjemy kolację

 

Tylko pamiętaj 

to nasza tajemnica 

nie powtarzaj tego nikomu

wielu jeszcze takich spotkasz

 

Takich jak ja 

takich jak teraz 

Tylko już nie bój się 

Miłość Ci wszystko wynagrodzi

Michał Sławski
Michał Sławski
Wiersz · 6 lipca 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Wszystko logiczne. Niektóre fragmenty boskie !

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    ...przezaimkowane majuskułą jako "akcent" (i nie tylko = przypadkowość), na wyświechtanych środkach = kocopoły

    · Zgłoś · 5 lat