Taniec

Konrad Koper

Gdy gra głośna muzyka,

 

czemu kręcisz się w koło,

stojąc na lewej nodze

i gestykulujesz rękami ?

 

- Jest to współczesny taniec!

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 lipca 2019
anonim