Haiku wojenne

Michał Sławski

Moja matka to wojna

ojciec kombatant 

tylko ja kurwa inwalida

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Michał Sławski
Michał Sławski
Wiersz · 7 lipca 2019
anonim