Polityka

Michał Sławski

Nie da się utopić kaczki

nie da się z ziobra zrobić kobiety

nie da się wygrać z nimi

nie da się niestety

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Michał Sławski
Michał Sławski
Wiersz · 7 lipca 2019
anonim