Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Magiczne zdarzenie
Magiczne zdarzenie
Konrad Koper
Gdy władcy dnia i nocy
są po tej samej stronie,
jest : kulminacja, magia.
Wielu przeróżnie wróży.
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 10 lipca 2019
Jacek JacoM Michalski
gdy dzień i noc
są po tej samej stronie
jest wróżba podróży
kulminacja magii w zupie
;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
są po tej samej stronie
jest wróżba podróży
kulminacja magii w zupie
;-)