nie ma miejsca

Yaro

nie potrafię znaleźć miejsca

piękny dzień
w pełni korona słońca

nie czas na miejsce

 

szukam znaków na ziemi i niebie
pobudzony biegnę drogą 
prostą jak linia życia
wyryta na dłoni jak blizna 

 

zrozumiałem 
że tak naprawdę 
jestem całkiem sam

 

czekam na miejsce 
by odpocząć 
przeczekać zły czas

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 11 lipca 2019
anonim