lecąc

Lucky Person

siedzą na mnie niewielkie zdarzenia

ludzie nie mają końców swoich oczekiwań

a całość niezbytnio się dopełnia w szczęście

i

nie ma więcej

tylko mur przed okiem

i trzepot hamowanych skrzydeł

tam się zatrzymam

nie tam się zatrzymam

 

myślę lecąc

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 14 lipca 2019
anonim