Dzień

Konrad Koper

Dzień toczy kulę

okutą losem

i emocjami…

( jasną, promienną.)

 

Na sklepieniu są

„ oprócz promieni”

chmury i chmurki.

 

Odmienny jest dzień.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 lipca 2019
anonim