mam dość

Jacek JacoM Michalski

nadmiar okien jak czerń

zaciera światłem szkło

noc w noc budzi sen

w każdej pustej butelce

 

ci dwoje uczą się siebie

spojrzeniami na skórze

tną blizny nadwzroczne

jak karty kredytowe

 

las miał drzewa

odwrócone słowa w pętli

duszą wisielców

naddają szubienicom

miejsca na suchy trzask

 

po złej stronie okien

my i oni nieistotnie

kaci dla katów

samobójcy snów

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=35R-1artjHo

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 lipca 2019
anonim