Bramy

Konrad Koper

Fizyk i filozof wierzą w odmienne światy.

Sądzą, że bramy do nich są konieczne

i są bardzo daleko.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 lipca 2019
anonim