puste i ciemne
nagie pod łachmanem
nikt nie chce dotykać
ciała rozdętego przez chandrę
i niech was szlag
i niech was grom
więcej od najwięcej
przez wszystkie przeszłości
przez każdą przyszłość
przesyt zabija ostrość
ostrość widzenia
knebel jest taki wygodny
pozwala żreć bez umiaru