Życie pod mikroskopem z perspektywy bakterii

abc

 

Chodź nie marnuj czasu na tego typu pierdoły

 

pojedźmy meleksem

kupimy drogie naszemu sercu błyskotki Mejd in Czajna

pamiątki z miasta Padwa północy

pstrykniemy sobie focie przed ratuszem

a jego podziwiać będziemy

z bezpiecznej odległości patrząc na fiasko

tych foremek rodem z piaskownicy

 

ciekawe w którym punkcie ksero

je kserowano?

 

Która godzina wpół do komina a komin otwarty

wpół do czwartej hejnalista zatrąbił o dwunastej

przepraszamy widzieliśmy ciebie ale nie mogliśmy

uwierzyć widząc w mieście św. Tomasza

 

woleliśmy żreć z Zielonej Budki lub Bosko lody ze smakiem

produkcji własnej bo była taka duchota

a ty pod nosem nas szkalowałeś ciemnotę i oświecone

„cipkomaryjki”

abc
abc
Wiersz · 27 lipca 2019
anonim
  • Mithril
    ...to tylko moje, wypełnione oddechem spojrzenie - nic więcej

    "Chodź nie marnuj czasu na tego typu pierdoły

    pojedźmy meleksem
    kupimy drogie naszemu sercu błyskotki Mejd in Czajna
    pamiątki z miasta Padwa północy pstrykniemy
    sobie focie przed ratuszem a jego podziwiać będziemy
    z bezpiecznej odległości patrząc na fiasko
    tych foremek rodem z piaskownicy

    ciekawe w którym punkcie ksero
    je kserowano?

    Która godzina pół do komina a komin otwarty
    wpół do czwarty hejnalista zatrąbił o dwunastej
    przepraszamy widzieliśmy ciebie ale nie mogliśmy
    uwierzyć widząc w mieście św. Tomasza

    woleliśmy żreć z Zielonej Butki lub Bosko lody ze smakiem
    produkcji własnej bo była taka duchota
    a ty pod nosem nas szkalowałeś ciemnotę i oświecone
    „cipkomaryjki”"

    · Zgłoś · 5 lat
  • Krystyna Morawska
    Świetny tytuł.
    Propozycja Mithrila dodaje przestrzeni. Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    jaka bezmyślna jednomyślność..

    · Zgłoś · 5 lat
Usunięto 1 komentarz